Winkel

Foto Afdrukken

De meeste fotos op mijn website zijn beschikbaar als prints. Door op een foto te klikken in het portfolio of een galerij zal je naar een detailpagina gebracht worden waarop links staan naar de verkooppaginas voor de foto waar van toepassing.

Alle afdrukken worden gemaakt door externe print-on-demand bedrijven. Het is ook mogelijk om rechtstreeks naar mijn shop op hun website. Kijk hiervoor naar de informatie hieronder.

Werk aan de Muur logo

Werk aan de Muur (of OhMyPrints voor de Duitse en Franse versies) is een professioneel print-on-demand bedrijf in Nederland. Er is een keuze uit een groot aanbod van materialen en verzending naar Nederland, België, Duitsland en Luxemburg is zelfs gratis.

Mijn winkel op hun website kan je bereiken via:

Als je geïnteresseerd bent in een foto van mij die nog niet beschikbaar is via Werk aan de Muur, neem dan even contact met me op en ik zal kijken hoe ik je verder kan helpen.

Fine Art America logo

Een beperkt aantal van mijn fotos is beschikbaar als afdruk via Fine Art America. Dit is een kunst marktplaats en print-on-demand bedrijf dat over de hele wereld verstuurt.

Mijn winkel op hun website is beschikbaar via:

Als je geïnteresseerd bent in een foto van mij die nog niet beschikbaar is via Fine Art America, neem dan even contact met me op en ik zal kijken hoe ik je verder kan helpen.

Boek / Zine

I Like an Empty Beach zine cover“I Like an Empty Beach” is een foto zine (of klein boek) dat een ode aan het lege strand brengt door middel van een fotocollectie. This serie van 26 fotos tonen het strand op de tijdstippen wanneer het niet overspoeld is met toeristen. De momenten dat alles rustig en sereen is. Deze fotos zijn gemaakt tijdens verschillende trips naar Koksijde, België, zowel tijdens de winter- als zomer maanden. Deze paperback publicatie is 21.6 x 21.6 cm (8.5 x 8.5 inches) groot, met fotos die 18 x 12 cm (7 x 4.7 inches) groot zijn.

“I Like an Empty Beach” kan gekocht worden op Amazon. Kijk op je lokale Amazon voor de beste verzendoptie, zoals